ihanparhaat.blogspot.fi: Arvioi lonkkakuvia!Ihan Parhaat Blogi

Sivut

13 huhtikuuta, 2018

Arvioi lonkkakuvia!


Tässä kahdeksan kuvaa arvioitavaksi. Mallikuvat eri arvostelut saaneista lonkista ja kennelliiton arvosteluasteikon kuvaukset löydät edellisestä julkaisusta.






Kuva 1


Kuva 2


Kuva 3



Kuva 4


Kuva 5


Kuva 6


Kuva 7


Kuva 8


Julkaisen kuvista saadut viralliset arviot su 15.4. illalla. Olisi kiva nähdä kommenteissa arvioita ja mielenkiintoista katsoa kuinka samansuuntaisia ne mahdollisesti ovat.
Edit: Nuo viralliset arviot löytyvät nyt täältä.

Suunnitelmissa on piakkoin tehdä samanlainen juttu myös kyynärkuvista, joiden tulkintaa itse pidän vielä vaikeampana kuin lonkkakuvien arviointia.



6 kommenttia:

  1. Kommentoin vain sitä, että kennelliitossahan myös rotu vaikuttaa vaikka sitä ei missään lausunto-ohjeissa tai selityksissä kerrota. Eli näissä pitäisi tietää rotu jotta voi arvioida Kennelliiton tavalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuosta olen kuullut huhua kanssa. Jossain keskusteluissa mainittiin sekin, että arvostelu olisi tiukentunut lähivuosina. Olisi mielenkiintoista tietää, että jos nuo pitävät paikkansa, että kuinka isoista eroista on kyse tai onko kyse esim. rajatapausten siirtymisestä jommalle kummalle puolen arvosana-asteikkoa.

      Poista
  2. Kuvat 1-8 järjestyksessä; B C D B E E C C

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos rivistä, toivottavasti muutkin laittavat :) Tuolla on muutamia kuvia jotka ovat mielestäni hyvin veikattavissa, mutta osassa kennelliiton arvio on ollut ylllättävänkin hyvä.

      Poista
    2. Kaipailisin niitä kennelliiton arvioita, eilen illalla piti tulla mutten löydä?

      Poista
    3. Ne on lisätty omana juttunaan, mutta en huomannut päivittää tähän linkkiä. Pitääpä lisätä :)
      https://ihanparhaat.blogspot.fi/2018/04/lonkkakuvien-viralliset-lausunnot.html

      Poista